REPEAT:

sherim me Kuran nga xhinet magija dhe malkimi ne maqedoni

zulbear demiri
Shërojm nga Magjia,Xhinët dhe Mallkimet
----------------------------------------­----------------
Sulmet
Streset
Ëndra të Frikshme
Frikë e Tepruar
Urinim Natën
Shterpësi në Martes
Diagnostikimin e sëmundjes, ku mjekësia nuk mund të ndihmojë
Zbulojm dhe i Pastrojm Mallkime,Shpirtra në shtëpitë e juaja ku ndëgjoni zhurma dhe lëvizje të sendeve etj.
Kontaktojm me ta dhe mund ti shofim me sytë tanë
Direkë kontaktojm me të gjitha krijesat jo matriale
Pa pastimin e një Mallkimi nuk mund të eliminohen një magji
Kemi përvojë në këta punë
Shërojm me kuran dhe direkt me Nurin e Zotit të Plotfuqishëm
Shërojm dhe nëpermjet Skype në internet për raste më të rënda
info: +38978699397
skype name :demirizulbear
Facebook: Zulbear Demiri
https://www.facebook.com/zulbear.demiri
Tetovë Maqedoni
SHOW LESS